Vakantie’s

Op vakantie met kinderen met een ASS of gedragsstoornis.

Ook hierin ruime ervaring door jarenlang met ca 150 kinderen met ASS en gedragsproblemen op vakantie te zijn geweest in Turkije. Van Aquafantasy tot Jeepsafari en van een boottocht tot BBQ-en op het strand, we hebben het allemaal gedaan.

In tegenstelling tot organisaties waar je de hoofdprijs moet betalen als gezin met een kind dat extra zorg nodig heeft geldt bij Onzichtbaar Anders het tegenovergestelde. Door ons worden geen vage bureautjes ingezet die commissie enz vragen dus we kunnen de prijzen laag houden. (tip: vaak is het goedkoper uw vliegtickets los te boeken met name buiten de zomervakantie om).

Er even tussenuit met het hele gezin en weg van de stress. De zorgen thuislaten en een weekje genieten van zon, zee, strand, lekker eten, vermaak en vertier. Of je kinderen nu wel of geen  ‘labeltje’ autisme, ADHD of PDD-nos enz hebben Onzichtbaar Anders maakt er elke dag een overzichtelijk feestje van. Overdag kunnen de kinderen zonder extra kosten optrekken met groepjes kinderen die worden begeleid door professionals zodat de papa’s en mama’s aan het zwembad lekker bij kunnen kletsen, genieten van qualitytime samen, een dagtocht kunnen maken of eindelijk aan dat boek kunnen beginnen dat al zo lang onaangeroerd op het nachtkastje ligt. Ook kunnen de kinderen mee op dagtocht (Dagtochten moeten apart betaald worden). Rond etenstijd komt de groep weer terug bij de accomodatie voor het diner. Zo kunt u uw eigen gang gaan wetende dat uw kind vlakbij in goede handen is. Niet alle kinderen kunnen echter in groepjes of zonder papa of mama. Het is dan mogelijk om toch een dagje weg te gaan en een begeleider mee te nemen.

Voor de kinderen die gewend zijn met picto’s om te gaan thuis of op school…ook die zijn aanwezig en het is altijd goed als u uw eigen picto’s meeneemt.

Vakantiehuizen

Voor degenen die niet in een hotel willen is er de mogelijkheid een vakantiehuis te huren.

Als u uw wensen, periode en aantal personen naar ons mailt gaan wij voor u op zoek naar geschikte accommodatie voor u in Turkije.

Voor het boeken van een vakantie kunt u het hele jaar bij ons terecht.

Wil u meer info mail dan naar: info@onzichtbaaranders.nl